Vind jij die ene KLIKK?

Vind jij die ene KLIKK?

Morgen lanceert IKEA foto-app waarmee je slechts één foto kan maken

Woensdag 6 april 2016 — IKEA België daagt jou uit om terug te keren naar de basis van de fotografie en lanceert daarom morgen de app KLIKK waarbij je met één klik op het juiste moment jouw ultieme foto kan vastleggen. De foto-app past perfect binnen de introductie van de nieuwe IKEA Art Collection. Die wordt dit jaar een verzameling van 11 wereldwijd geselecteerde fotografen die vanaf nu in alle IKEA woonwarenhuizen liggen. Voor de twaalfde foto tekent de Belgische winnaar. Download de app, klikk af op het juiste moment en wie weet wordt jouw foto wel de perfecte aanvulling van deze limited edition collectie?

ALS JE MAAR 1 FOTO KON MAKEN, WELKE ZOU HET ZIJN?

Met KLIKK wil IKEA de kunst van het fotograferen in ere herstellen. Deze foto-app laat je toe om slechts 1 foto te maken. Je zal dus weer moeten vertrouwen op een goed fotografisch oog en zin voor timing. Ook voor het juiste licht en de juiste kleuren ben je op jezelf aangewezen, want er zijn geen filters om je foto te bewerken.

DE WINNENDE FOTO VERRIJKT DE IKEA ART COLLECTION.

Via KLIKK kan jij voor de kers op de taart zorgen: een Belgische foto, gekozen door een professionele jury. De foto van de winnaar wordt gedrukt in een beperkte oplage en exclusief verdeeld via IKEA.be. 

Veel succes. En niet vergeten: je hebt maar één KLIKK.

De wedstrijd loopt van 7 april tot 1 mei.

Je kan de app nu al downloaden in de App store of via Google Play.

 

IKEA Art Event 2016 - KLIKK - One chance, one photo, one klikk"

Sabrina Requejo Commercial PR responsible at IKEA Belgium