VOLG DE ZON MET DE ZOMERCOLLECTIE VAN IKEA

April 2020

Of je nu een grote tuin, een gezellig terrasje of een mini balkonnetje hebt, IKEA lanceert een zomercollectie waarmee je optimaal kan genieten van het buitenleven en de natuur eender waar je bent of hoe je woont! De collectie baadt in retro tropical sfeer met snoepkleurtjes en speelse prints. Deze zomercollectie is vanaf april beschikbaar in de Belgische IKEA winkels en op IKEA.be. 

Alle beelden in hoge resolutie zijn beschikbaar in de IKEA Media Gallery.

Waar je ook heen gaat, SOLBLEKT volgt!

Met de SOLBLEKT producten beleef je de ultieme zomer zowel in de stad als op vakantie. Met de gemakkelijk verplaatsbare windschermen en parasol vorm je in een handomdraai een gezellige plek op het strand. Of wat dacht je van een impromptu picknick in het park? Bewaar alles lekker fris in de rieten koelbox, serveer drankjes op het rotan dienblad en speel jeu de boules of tafeltennis met de sets uit deze collectie. Ook is er keuze uit verschillende strandhanddoeken, kussentjes en hangmatten, allemaal in retrostijl voor de moderne nomaden die graag een stapje in de wereld zetten. ​

Elke dag zin om buiten te eten

Haal je interieur naar buiten en richt een prachtig openluchtsalon in. Maak het extra gezellig boven de SJÄLLAND aluminium tafel met de SOLVINDEN LED-hanglampjes op zonne-energie die beschikbaar zijn in verschillende kleuren, vormen en maten. Laat je benen na het eten rusten op de HAVSTEN zitbank of de kleurrijke OTTERÖN/INNERSKÄR poefjes en creëer zo een gezellige zithoek. 

Installeer je lekker in de zon 

Tip om gelukkiger te zijn? Ga wat vaker naar buiten en relax! Plaats de HUSARÖ armstoel met het KRYDDPEPPAR bijzettafeltje op een zonnige plek en geniet zo van je favoriete boek of podcast. Maak gebruik van de SALTHOLMEN opklapbare stoelen om kleine buitenruimtes snel en slim om te toveren in een gezellig, rustgevend plekje. 


Ontdek alle nieuwe IKEA producten voor de zomer in het uitgebreide persdossier :

Persdossier - Summer 2020

PDF - 9.3 Mb

Voor productaanvragen en meer informatie, contacteer manon@oona.be.


Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over IKEA Belgium

IKEA biedt goed ontworpen, functionele woninginrichtingsartikelen tegen betaalbare prijzen. IKEA werd in 1943 opgericht in Zweden en de IKEA Group telt vandaag 364 winkels in 30 landen. 158.000 medewerkers engageren zich voor onze visie om een beter dagelijks leven te creëren voor zo veel mogelijk mensen. De zorg voor mens en milieu maakt integraal deel uit van onze manier van zakendoen. IKEA ondersteunt permanent initiatieven die ondermeer kinderen en het milieu ten goede komen. IKEA is sinds 1984 in België actief en heeft 8 woonwarenhuizen: in Anderlecht, Arlon, Gent, Liège, Wilrijk, Zaventem, Hasselt en Mons. Sinds 2018 zijn de producten van IKEA België ook online beschikbaar op IKEA.be. In België telt IKEA meer dan 4.480 medewerkers.