Voor ieder wat wils met de cadeautips van IKEA

Move over Sinterklaas, het is tijd voor kerst en dus ook cadeautjes. Uiteraard niet enkel voor jezelf, maar voor iedereen die volgens jou een pakje verdient. Op zoek naar betaalbare en verrassende ideeën? IKEA helpt je graag op weg met enkele interieuraccessoires die een mooi plekje onder de kerstboom kunnen krijgen. Alle geschenk-ideetjes zijn beschikbaar in de Belgische IKEA winkels en op IKEA.be.

 

De nieuwe ENEBY Bluetooth luidspreker is het ideale cadeau voor muziekfanaten met oog voor details. De eerste IKEA luidspreker past bovendien in de KALLAX kast, waardoor hij extra mooi staat in jouw interieur

Ben jij één van de gelukkigen en ken je een echte keukenprins of -prinses? Dan heeft IKEA stijlvol zwart kookgerei dat je meteen zin geeft om te experimenteren in de keuken en met je tafeldekking.

 

Op zoek naar een pakje voor een interior-junkie? Snuister dan zeker eens rond in de decoratie-afdeling bij IKEA: met de zwarte drie-delige set van kandelaars en kaarsenschotels maak je het bijvoorbeeld meteen gezellig thuis. Of ga voor de VATTENKRASSE gieter, perfect voor iedereen die van planten en bloemen houdt. Een absolute topper die ook mooi staat op de schouw of de buffetkast.

Het leukste aan de feestdagen? De zalige drukte, gezellige sfeer en warme momenten met iedereen die ons dierbaar is. Soms vergeten we dat dit ook erg vermoeiende dagen zijn, waardoor de GRÖNADAL schommelstoel het geknipte geschenk is om tot rust te komen na de feestdrukte.

 

Uiteraard mogen we de allerkleinsten van de familie niet vergeten. Met ultra-zachte knuffels, leuke speeltapijten en kwalitatief houten speelgoed sla je de bal nooit mis. Plezier gegarandeerd!

 

 

Nog meer inspiratie nodig? Neem dan zeker hier een kijkje. 

Alle beelden in hoge resolutie zijn beschikbaar op de IKEA Media Gallery.

Voor productaanvragen en meer informatie, contacteer manongerlo@oona.be.

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over IKEA Belgium

IKEA biedt goed ontworpen, functionele woninginrichtingsartikelen tegen betaalbare prijzen. IKEA werd in 1943 opgericht in Zweden en de IKEA Group telt vandaag 364 winkels in 30 landen. 158.000 medewerkers engageren zich voor onze visie om een beter dagelijks leven te creëren voor zo veel mogelijk mensen. De zorg voor mens en milieu maakt integraal deel uit van onze manier van zakendoen. IKEA ondersteunt permanent initiatieven die ondermeer kinderen en het milieu ten goede komen. IKEA is sinds 1984 in België actief en heeft 8 woonwarenhuizen: in Anderlecht, Arlon, Gent, Liège, Wilrijk, Zaventem, Hasselt en Mons. Sinds 2018 zijn de producten van IKEA België ook online beschikbaar op IKEA.be. In België telt IKEA meer dan 4.480 medewerkers.