Zweden flirt met Brazilië in nieuwe tijdelijke designcollectie TILLFÄLLE

Zweden flirt met Brazilië in nieuwe tijdelijke designcollectie TILLFÄLLE

IKEA Gent, Hasselt & Mons brengen met TILLFÄLLE Brazilië bij je thuis

De nieuwe collectie TILLFÄLLE is een combinatie van Zweeds en Braziliaans design en omvat speelse meubels, tropisch textiel en kleurrijk servies. De tijdelijke collectie is vanaf februari 2016 verkrijgbaar in IKEA Gent, Hasselt en Mons. 

Bonte, kleurige patronen en Scandinavisch minimalisme: IKEA combineert het beste van twee werelden in de tijdelijke collectie TILLFÄLLE. Laat je inspireren door de eenvoud van Zweden en het speelse van Brazilië. Ook al kennen de twee landen vele overeenkomsten in design en architectuur, met deze nieuwe designcollectie viert het woonwarenhuis juist het verschil tussen de Zweedse en de Braziliaanse leefstijl. Voor de nieuwe meubels, textiel en servies reisden de nieuwsgierige ontwerpers van IKEA af naar São Paulo en kwamen terug met koffers vol ideeën. Het resultaat zijn de TILLFÄLLE producten die vanaf februari 2016 in gelimiteerde oplage verkrijgbaar zijn bij IKEA Gent, Hasselt en Mons.

Contacteer ons
Sabrina Requejo Commercial PR responsible, IKEA Belgium
Sabrina Requejo Commercial PR responsible, IKEA Belgium
Over IKEA Belgium

IKEA biedt goed ontworpen, functionele woninginrichtingsartikelen tegen betaalbare prijzen. IKEA werd in 1943 opgericht in Zweden en de IKEA Group telt vandaag 364 winkels in 30 landen. 158.000 medewerkers engageren zich voor onze visie om een beter dagelijks leven te creëren voor zo veel mogelijk mensen. De zorg voor mens en milieu maakt integraal deel uit van onze manier van zakendoen. IKEA ondersteunt permanent initiatieven die ondermeer kinderen en het milieu ten goede komen. IKEA is sinds 1984 in België actief en heeft 8 woonwarenhuizen: in Anderlecht, Arlon, Gent, Liège, Wilrijk, Zaventem, Hasselt en Bergen. Sinds 2018 zijn de producten van IKEA België ook online beschikbaar op IKEA.be. In België telt IKEA meer dan 4500 medewerkers.