ALTIJD ONDERWEG MET DE DUURZAME TASSENCOLLECTIE LET’S GO VAN IKEA

ALTIJD ONDERWEG MET DE DUURZAME TASSENCOLLECTIE LET’S GO VAN IKEA

April 2020

Dit voorjaar lanceert IKEA een duurzame tassencollectie - speciaal ontworpen voor mensen die veel onderweg zijn. De Let's Go collectie bestaat uit rugzakken, schoudertassen, reistassen, boodschappentassen en een toiletzak. IKEA combineert in deze collectie harmonieus een duurzaam en mooi ontwerp met slimme opbergoplossingen. De collectie is vanaf april verkrijgbaar in alle Belgische IKEA winkels en op IKEA.be. 

Alle beelden in hoge resolutie zijn beschikbaar in de IKEA Media Gallery.

Voor ieder wat wils

We verhuizen steeds vaker naar stedelijke gebieden, waardoor we meer en langer pendelen. Bovendien voelen we ons ook buitenshuis steeds vaker thuis*, waardoor meer activiteiten zich buitenaf afspelen: denk maar aan douchen in de fitness of werken in een co-working ruimte. Om in te spelen op deze ‘altijd onderweg’ trend, lanceert IKEA een duurzame Let’s Go tassencollectie met voor ieder wat wils. 

De DRÖMSÄCK tassen zijn ontworpen voor zij die elke dag pendelen of regelmatig reizen. De reeks bestaat in allerhande vormen en formaten: van tote bag tot handbagage. Een compartiment voor je abonnement voor het openbaar vervoer en een slim vak voor je laptop dat je in zijn geheel kan openen geeft je een goed overzicht op al je spullen.

De VÄRLDENS rugzakken met zijritsen naar het hoofdvak, bieden ruimte voor een laptop, lunch of zelfs een helm en maken dit een ideale oplossing voor actieve stedelingen op weg naar het park, koffiebar of kantoor. Voor de RENSARE tassen hebben we onze kennis voor het organiseren van je kasten vertaald naar slimme oplossingen voor onderweg. De compartimenten maximaliseren en organiseren de ruimte binnenin je tas. Ze zijn soepel, licht en passen perfect in de VÄRLDENS en DRÖMSÄCK tassen. 

De kleurrijke STARTTID rugzak in roze, blauw, beige en groen fleurt zowel de ouders als kinderen hun dag op weg naar school en kantoor. 

De SKYNKE multifunctionele boodschappentas is dan weer de oplossing voor zij die van het werk naar de crèche naar de winkel en terug moeten. De tas is plaatsbesparend, duurzaam en vouw je na gebruik gemakkelijk terug op. 

Duurzaam onderweg

De tassen zijn gemaakt van gerecycleerd polyester dat hoofdzakelijk gemaakt wordt van petflessen. Bovendien maakt dit materiaal de tassen stevig en slijtvast, waardoor ze frequent en langdurig gebruikt kunnen worden.


* Life at Home report 2018: Belg doet het liever op een ander.


Ontdek alle nieuwe producten in het uitgebreide persdossier hieronder:

Persdossier - Let's Go IKEA_Pressfile_Let's Go.pdf - 6 MB

Voor productaanvragen en meer informatie, contacteer [email protected].


Over IKEA Belgium

IKEA biedt goed ontworpen, functionele woninginrichtingsartikelen tegen betaalbare prijzen. IKEA werd in 1943 opgericht in Zweden en de IKEA Group telt vandaag 364 winkels in 30 landen. 158.000 medewerkers engageren zich voor onze visie om een beter dagelijks leven te creëren voor zo veel mogelijk mensen. De zorg voor mens en milieu maakt integraal deel uit van onze manier van zakendoen. IKEA ondersteunt permanent initiatieven die ondermeer kinderen en het milieu ten goede komen. IKEA is sinds 1984 in België actief en heeft 8 woonwarenhuizen: in Anderlecht, Arlon, Gent, Liège, Wilrijk, Zaventem, Hasselt en Mons. Sinds 2018 zijn de producten van IKEA België ook online beschikbaar op IKEA.be. In België telt IKEA meer dan 4.480 medewerkers.