IKEA x Surfing Elephant organiseren KÅSEBERGA Surf Days aan de Belgische kust


Deze maand lanceert IKEA de nieuwe
KÅSEBERGA surfcollectie, een collectie voor en door surfers. Om deze lancering te vieren nodigt IKEA surf- en strandliefhebbers uit voor een 3-daags zomers event in samenwerking met de Surfing Elephant surfclub te Wenduine. Van 4 tot en met 6 juni kan je de nieuwe surfcollectie ontdekken in en rondom het IKEA surfers busje, een surf- en/of yogales volgen*, deelnemen aan een beach clean up of gewoon lekker chillen op het strand.

Alle beelden in hoge resolutie zijn beschikbaar in de IKEA Media Gallery.


Surfers hotspot krijgt IKEA make-over

Van 4 tot 6 juni is iedereen welkom op de idyllische surfers hotspot de Surfing Elephant te Wenduine om de nieuwe IKEA surfcollectie te ontdekken. Verwacht je aan een surf- en 'Instagramproof' setting en geniet naast zon, zee en strand ook van vegetarische en plantaardige IKEA versnaperingen. *Ook zullen er surf- en yogalessen worden aangeboden, maar wegens groot succes zijn de inschrijvingen reeds volzet. 

"Net zoals IKEA is onze surfclub erg bezig met de natuurlijke habitat, met duurzaamheid en verantwoord consumeren" vertelt Kirsten Arnauts van de Surfing Elephant. "Daarom zijn we blij dat een wereldspeler zoals IKEA zo sterk inzet op sensibilisering om de impact van deze belangrijke boodschap te vergroten. De IKEA KÅSEBERGA surfcollectie brengt onze surfers ‘lifestyle’ en levensvisie dichter bij het brede publiek en moedigt zo hopelijk extra veel mensen aan om meer zorg te dragen voor onze planeet!"
Picture by: Framed Abroad
Picture by: Framed Abroad

FRAKTA beach clean up

Omdat IKEA & Surfing Elephant hun steentje willen bijdragen aan het milieu, en hier graag hun consumenten bij willen betrekken, zal er tijdens het Pinksterweekend eveneens een beach clean up worden georganiseerd. Spreek één van de organisatoren aan, en je ontvangt de nodige tools om zelf aan je opruimtocht te beginnen en je afval te verzamelen in de iconische IKEA FRAKTA tas. Zo zorgen we voor een mooiere kust én een betere planeet, one step at a time.

Van verhuisbusje tot unieke IKEA surfers van

Ter ere van de lancering van de unieke KÅSEBERGA collectie en het 10-jarig bestaan van de Surfing Elephant, schreef IKEA samen met de surfclub een wedstrijd uit met een 'Surfers van make-over' als hoofdprijs. Het winnende busje kreeg een tweede leven met extra kleur, handige opbergsystemen, nieuwe binnen- en buiten accessoires, én de nodige aankleding zodat het voormalige verhuisbusje nu helemaal surf & summerproof is.

Het resultaat van de make-over kan je in primeur tijdens het Pinksterweekend komen bewonderen op de eventlocatie. 

Praktische details

  • Waar: Surfing Elephant surfclub - Zeedijk 81, 8420 Wenduine (De Haan)
  • Wanneer: 4 juni - 6 juni 2022, telkens van 12u tot 19u


Tot dan! ​
Team IKEA

Picture by: Framed Abroad
Picture by: Framed Abroad

Voor productaanvragen en meer informatie over deze activatie, contacteer jolien@oona.agency.

Voor meer informatie, neem contact op met:​
Persdienst IKEA België​
press.belgium@ikea.com ​
​+32 2 709 15 19


 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over IKEA Belgium

IKEA biedt goed ontworpen, functionele woninginrichtingsartikelen tegen betaalbare prijzen. IKEA werd in 1943 opgericht in Zweden en de IKEA Group telt vandaag 364 winkels in 30 landen. 158.000 medewerkers engageren zich voor onze visie om een beter dagelijks leven te creëren voor zo veel mogelijk mensen. De zorg voor mens en milieu maakt integraal deel uit van onze manier van zakendoen. IKEA ondersteunt permanent initiatieven die ondermeer kinderen en het milieu ten goede komen. IKEA is sinds 1984 in België actief en heeft 8 woonwarenhuizen: in Anderlecht, Arlon, Gent, Liège, Wilrijk, Zaventem, Hasselt en Mons. Sinds 2018 zijn de producten van IKEA België ook online beschikbaar op IKEA.be. In België telt IKEA meer dan 4.400 medewerkers.