Oh IKEA boom, Oh IKEA boom, wat is je DIY versiering wonderschoon!

ZAVENTEM, 7 december 2022 – #VierOpJouwManier want dit jaar gaan we volop voor originele DIY bomen bij IKEA. Onze favoriete creaties ontdek je hier. Voor meer inspiratie, inclusief een overzicht van onze kunstbomen, neem een kijkje op ​ Kerst potten & planten - IKEA België.

Alle beelden in hoge resolutie en prijzen zijn beschikbaar in de IKEA Media Galerij.

Knutselplezier voor groot & klein

DIY kerstbomen zijn niet alleen een aangename manier om tijd door te brengen met elkaar, het resultaat mag er ook zeker wezen. Meer dan een touw, schaar, tape, restjes inpakpapier en knutselgrage vrienden en/of familie heb je niet nodig. Werk je kleurrijke pakjestoren af met een stralende ster en voeg met tape nog wat kerstballen of andere vrolijke figuren toe aan je decoratieve muur-boom. De papieren boompjes zijn een leuke & simpele extra om te verspreiden doorheen het huis waar je ook gewoon restjes inpakpapier voor kunt gebruiken.

Één met het decor ​ ​

Ben je op zoek naar een alternatieve kerstboom die mooi aansluit met de rest van je interieur, opteer dan voor een eenvoudig versierde takjesboom, een originele kerstboomvorm die opgaat in je tafelsetting of een uit bamboe vervaardigde muurdecoratie voor een natuurlijke uitstraling. Mix & match erop los met decoratieve hangertjes. Zelfs gedroogd fruit werkt! Mag het iets meer zijn? Kies dan voor een toren champagneglazen afgewerkt met een LED-lichtsnoer voor een extra feestelijke sfeer.

De volledige VINTERFINT collectie ontdek je hier: Creëer je eigen winterwonderland met de IKEA eindejaarscollectie


Voor productaanvragen, contacteer jolien@oona.agency.

Of neem contact op met:
Persdienst IKEA België
press.belgium@ikea.com ​
+32 2 709 15 19


Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over IKEA Belgium

IKEA biedt goed ontworpen, functionele woninginrichtingsartikelen tegen betaalbare prijzen. IKEA werd in 1943 opgericht in Zweden en de IKEA Group telt vandaag 364 winkels in 30 landen. 158.000 medewerkers engageren zich voor onze visie om een beter dagelijks leven te creëren voor zo veel mogelijk mensen. De zorg voor mens en milieu maakt integraal deel uit van onze manier van zakendoen. IKEA ondersteunt permanent initiatieven die ondermeer kinderen en het milieu ten goede komen. IKEA is sinds 1984 in België actief en heeft 8 woonwarenhuizen: in Anderlecht, Arlon, Gent, Liège, Wilrijk, Zaventem, Hasselt en Mons. Sinds 2018 zijn de producten van IKEA België ook online beschikbaar op IKEA.be. In België telt IKEA meer dan 4.400 medewerkers.